El comitè organitzador dels Premis Max de les Arts Escèniques ha obert el període d’inscripcions per a la 23a edició, que mantenen les 19 categories dels dos darrers anys. El termini per presentar candidatures finalitza el 30 de novembre.

Als Premis Max hi poden concórrer els espectacles estrenats o en gira entre el 16 de desembre de 2018 i el 15 de desembre de 2019. En el cas dels espectacles teatrals de carrer o per a públic infantil, juvenil o familiar, hauran d’haver realitzat un mínim de 8 vuit representacions i tenir-ne programades set més abans del 30 de juny de 2020.

Per altra banda, els espectacles en gira poden concursar en una segona edició dels guardons sempre que no fossin finalistes el primer any i hagin realitzat un mínim de 30 representacions en el segon.

Les 19 categories dels Premis Max, són: espectacle de teatre; espectacle de dansa; espectacle musical o líric; espectacle de carrer; espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar; espectacle revelació; autoria teatral; autoria revelació; adaptació o versió teatral; composició musical per a espectacle escènic; coreografia; direcció d’escena; disseny d’espai escènic; disseny de vestuari; disseny d’il·luminació; actriu protagonista; actor protagonista; intèrpret femenina de dansa, i intèrpret masculí de dansa.

A banda, la Fundació SGAE manté els tres guardons especials: el Premi Max d’Honor, el Premi Max aficionat o de caràcter social, i el Premi Max del Públic.

L’acte de lliurament dels 23 ens Premis Max tindrà lloc el 29 de juny al Teatre Cervantes de Màlaga.