La Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya ha obert un procés de selecció per cobrir la plaça de director/a general.

S’ofereix un contracte d’alta direcció de quatre anys (amb possibilitat de pròrroga) amb un salari de 52.000 euros bruts anuals més variables. El termini per presentar candidatures finalitza el 13 de gener.

El passat agost va assumir la direcció general Mònica Garcia Massagué, fins aleshores subdirectora, arran del cessament de Xavier Duran per part de la Fundació amb l’argument d’un replantejament del model de gestió.

Per optar al càrrec es demana titulació superior universitària, experiència de més de cinc anys en càrrecs directius d’organitzacions públiques o privades amb funcions similars, i experiència en empreses i/o entitats del sector de l’audiovisual.

Es valoraran estudis de titulació universitària en ADE, Administració Pública, Comunicació, Publicitat i/o Indústries Culturals; estudis de màster i/o postgrau en gestió cultural, i coneixements del sector audiovisual estatal i internacional, així com coneixements del teixit social i econòmic de Sitges.