La cantant de Sant Esteve de Sesrovires continua fent història: Rosalía ha guanyat el seu primer Grammy, que ha estat en la categoria de millor disc llatí de rock, urbà o alternatiu per El mal querer.

En la 62a edició dels guardons, el segon disc de Rosalía competia amb X 100pre, de Bad Bunny; Oasis, de Bad Bunny i J Balvin; Indestructible, de Flor de Toloache, i Almadura, d’iLe. La cantant també estava nominada a millor nova artista.

En la cerimònia de lliurament, celebrada a l’Staples Center de Los Angeles, a més de recollir el guardó, Rosalía ha interpretat el nou tema Juro que enllaçat amb Malamente, del treball guardonat.

Al novembre, l’artista ja va guanyar tres Grammy Llatins: a l’àlbum de l’any i al millor disc vocal de pop contemporani per El mal querer, i el de millor cançó urbana per Con altura. A més, El mal querer va ser guardonat per la millor enginyeria d’enregistrament (per a El Guincho, Brian Hernández, Jaycen Joshua i Chris Athens) i el disseny d’empaquetat (per a Man Mourentan & Tamara Pérez).