El fenomen musical de Rosalía continua acumulant distincions. La cantant ha guanyat tres Grammy Llatins en la 20a edició dels guardons, celebrada la matinada de divendres a Las Vegas.

En concret, s’ha endut els premis d’àlbum de l’any i millor disc vocal de pop contemporani per El mal querer, i el de millor cançó urbana per Con altura. A més, El mal querer ha estat premiat com a millor enginyeria d’enregistrament (per a El Guincho, Brian Hernández, Jaycen Joshua i Chris Athens) i disseny d’empaquetat (per a Man Mourentan & Tamara Pérez).

Rosalía també aspirava a millor cançó de pop per Pienso en tu mirá i enregistrament pel tema Aute couture.

A més, durant la cerimònia dels premis de la indústria musical llatina, la cantant de Sant Esteve Sesrovires ha interpretat el seu nou senzill A palé empalmat amb un fragment de Con altura.

És el tercer cop que Rosalía participa als Grammy Llatins. L’any passat ja va guanyar dos premis dels cinc als quals optava: a la millor cançó alternativa i la millor fusió/interpretació urbana pel tema Malamente, que va interpretar en directe. I el 2017 va estar nominada a millor nova artista pel seu primer treball, Los ángeles.