Foto: Línia

El futur de l’edifici del cinema Comedia de Barcelona va prenent forma. Aquest divendres s’ha signat un preacord perquè sigui la seu del nou Museu Carmen Thyssen, segons ha avançat La Vanguardia i confirmat l’ACN.

El preacord ha estat firmat per la propietat l’immoble, les famílies Pla i Planàs, per una banda, i la baronessa Thyssen i el grup d’inversió immobiliària Stoneweg per l’altra. Ara ambdues parts estan negociant les condicions del contracte.

El cinema Comedia de Barcelona va tancar el 14 de gener després de 63 anys, un cop va vèncer el contracte que tenia el grup Yelmo per operar en aquest edifici del passeig de Gràcia, el Palau Marcet.

La propietat va argumentar que llogaria el local a “aquell operador que ofereixi una activitat de major valor afegit a la ciutat i que ofereixi un compromís a llarg termini amb l’explotació de l’espai”.

El fet d’estar catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local en limitava l’ús a activitats de caràcter cultural, sanitari, religiós o de serveis a l’administració.

L’històric cinema Comedia també tanca
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram