L’Institut Català de les Empreses Culturals ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses audiovisuals. La dotació és de 110.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 6 de juny.

L’objecte d’aquesta línia d’ajuts és subvencionar projectes d’internacionalització d’empreses productores o distribuïdores independents que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual; és a dir, a l’assistència a fires, mercats i activitats d’indústria.

Les bases estableixen dues modalitats: per a projectes d’internacionalització d’empreses de producció i per a projectes d’empreses de distribució. El període subvencionable és de l’1 de novembre de 2023 al 31 d’agost 2024.

Són subvencionables les despeses de viatges de prospecció de mercats; de viatges per assistir a fires internacionals; de les acreditacions a fires; les despeses derivades de la contractació de projeccions; les de producció de material promocional comercial, i les de contractació de publicitat.

La subvenció cobreix com a màxim el 60% del cost total del projecte, amb un topall de 5.000 euros per a empreses productores i de 8.000 per a distribuïdores, sempre que, acumulat amb altres ajuts de minimis de qualsevol administració pública atorgats durant l’exercici fiscal corrent i els dos anteriors, no superi els 300.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram