L’Institut Català de les Empreses Culturals ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització d’actuacions o per obres de millora i adquisició d’equipament tècnic que redueixin l’impacte ambiental de les empreses o les entitats del sector cultural. La dotació és de 950.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 21 de juliol.

Aquesta nova línia d’ajuts consta de deus modalitats:

  • Realització d’actuacions, que no siguin inversions, adreçades a reduir l’impacte ambiental de les activitats i els projectes de les empreses o les entitats culturals, dels àmbits del sector audiovisual, les arts escèniques (dansa, teatre i circ), la música, les arts visuals, el llibre, els videojocs i la cultura digital (amb una dotació de 350.000 euros).
  • Inversió en obres de millora de les infraestructures o en l’adquisició d’equipament tècnic, adreçada a reduir-ne l’impacte ambiental, per a equipaments culturals de titularitat privada, amb una programació professional estable (dotada amb 600.000 euros).

Les actuacions o les inversions objecte de subvenció s’han d’haver fet entre l’1 de gener de 2021 i el 30 de novembre de 2022.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram