El Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals, Barcelona Activa i la Fundació Catalunya Cultura han posat en marxa una nova edició del programa CREAmedia, que té com a objectiu promoure la creació d’empreses en l’àmbit de les indústries creatives i culturals. 

El programa està dissenyat com un itinerari a mida de les necessitats de les persones emprenedores, combina sessions grupals i sessions individuals, amb el suport i l’acompanyament d’experts en el sector. El programa comptarà amb un espai de treball a Almogàvers Business Factory de Barcelona, on els participants tindran cinc mesos per impulsar els seus projectes. 

El període d’inscripció estarà obert al 30 de setembre. Els projectes seleccionats seran citats per realitzar una entrevista i explicar la seva proposta amb més detall. 

CREAmedia consta de tres fasesLa primera, Bootcamp, tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci, així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants. 

La segona fase, Programa, consisteix en la incubació del projecte durant cinc mesos, on es disposarà d’un espai de treball gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l’objectiu de madurar i enriquir els projectes. 

Per finalitzar el programa es farà un Demo Day, on les diferents propostes es presentaran davant d’un jurat format per persones expertes externes i per les entitats promotores, i on el millor projecte obtindrà un premi de 5.000 euros. 

CREAmedia compta amb la col·laboració de Productores Audiovisuals de Catalunya (PAC), la Fundació Carulla i Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).  

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram