L’equip directiu de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre ha anunciat que renuncia a la pròrroga del mandat perquè es pugui iniciar el procés d’eleccions a la direcció del centre.

La decisió ha estat presa per “coherència i responsabilitat” arran de la dimissió de Magda Puyo com a directora general de l’IT. “Ens sentim totalment identificats amb el seu projecte, un projecte en el que seguim creient però que, malauradament, s’ha vist interromput. Ho trobem trist i injust”, assenyalen en un comunicat.

L’equip directiu de l’ESAD vol que la seva decisió s’interpreti “com un gest de reparació cap a l’alumnat, especialment respecte d’aquelles persones que han estat víctimes d’abusos”. A més, reitera les seves “disculpes per no haver sabut trobar les eines necessàries per eliminar actituds que atempten contra els drets fonamentals de les persones”.

Formen l’equip directiu Montse Vellvehí, directora de l’ESAD; Andreu Raich, sotsdirector; Raimon Molins, cap de l’especialitat d’interpretació; Carles Fernández, cap de l’especialitat de direcció i dramatúrgia; Bibiana Puigdefàbregas, cap de l’especialitat d’escenografia, i Montse Figueras, secretària acadèmica.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram