L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert el procés de licitació per adjudicar el servei de projeccions de cinema en exterior i sala com a part de la programació cultural i turística. El pressupost de licitació és de 69.200 euros (sense IVA) per un contracte de dos anys (prorrogable un més). El termini per presentar ofertes finalitza el 29 d’abril.

La licitació consta de dos lots. Per una banda, es proposa un servei de projecció de cinema en exterior els dijous a la nit durant els mesos de juliol i agost a l’Hospitalet de l’Infant (poliesportiu Nova Llum).

Per l’altra, es proposa un servei de projecció de cinema setmanal durant tot l’any en equipaments culturals: al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant i a l’Auditori de Vandellòs de setembre a juny, i a Ca la Torre de Vandellòs els mesos de juliol i agost.

Per al primer lot es calcula un preu màxim per sessió de 750 euros, i per al segon de 550 euros. Les empreses licitadores poden presentar ofertes als dos lots.