ProTV – Associació de Productores de Programes i Sèries de Televisió ha ratificat Paco Escribano (de Minoria Absoluta) com a president per a un nou mandat.

L’assemblea general de ProTV va elegir per unanimitat fa un parell de setmanes la candidatura encapçalada per Escribano, que inclou el vicepresident Carlos Fernández (Filmax), el secretari Guillem Sans (Alguna Pregunta), el tresorer Marc Roma (SomBatabat Produccions) i els vocals Raimon Masllorens (Brutal Media), Leire Larisgoitia (Producciones del Barrio), Jaume Banacolocha (Diagonal TV) i Ruben Mayoral (Lavinia Audiovisual).

La nova junta pretén ser continuista amb les accions empreses per ProTV en la legislatura passada amb l’objectiu de reforçar el paper que té l’associació dins la indústria. La nova directiva també destaca la necessitat de treballar per tal de ser més influents en el nou panorama audiovisual, amb la voluntat d’aconseguir un futur millor per al sector. A més, remarca la idea de seguir emprenent accions que defensin la presència del contingut televisiu en el context actual de l’audiovisual.