Foto: Línia Sants

Corren temps difícils per a les sales de concerts de Barcelona, però a vegades arriben les bones notícies. És el cas de La Deskomunal, la nova sala de concerts que ha nascut al barri de Sants des de fa pocs dies situada al número 5 del carrer Tenor Masini.

De fet, La Deskomunal no és només una sala de concerts, sinó que també estem parlant d’un espai gastronòmic i cultural. El projecte ha nascut gràcies a la unió dels impulsors del Koitton Club (que va tancar el març del 2019 i es va reconvertir en la sala Taro) i el bar Kop de Mà. Un dels valors afegits d’aquesta nova sala és que reuneix totes les condicions per acollir tota mena de concerts, ja que està completament insonoritzada.

L’objectiu és que a partir del març es comencin a programar actuacions en directe i sessions de discjòqueis de forma regular, tot i que dependrà de les mesures sanitàries decretades per combatre la pandèmia de la Covid-19. El primer concert es va realitzar el 30 de desembre, a càrrec de la cantant Anna Andreu.

La Deskomunal està situada en un edifici històric que antigament havia estat una fàbrica d’espelmes. Actualment rep el nom de La Comunal i acull, en els seus diferents espais, set projectes cooperatius més, entre els quals hi ha l’estudi d’arquitectes La Col, l’escola Aula d’Idiomes, o el centre de defensa dels drets humans Irídia.

 

Font: Línia Sants