L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions per a programacions estables d’activitats culturals de caràcter professional en l’àmbit de les arts visuals per a l’any 2020. La dotació és de 320.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 23 de juliol.  

Les activitats poden ser exposicions individuals o col·lectives, presentacions de treballs, intervencions de creadors en les seves múltiples disciplines, amb el propòsit de donar a conèixer de manera directa l’obra tant d’artistes amb una trajectòria professional més consolidada com la de creadors emergents. L’objectiu és fomentar la participació de la ciutadania i confrontar criteris per tal de situar l’activitat dels creadors, crítics, estudiants i espectadors en una zona compartida. 

Es consideren preferents les subvencions destinades a promoure la interrelació de l’espai d’arts visuals amb el seu territori de referència; promoure la creació de valor i interès per les pràctiques artístiques contemporànies en el seu territori de referència, especialment pel que fa a projectes educatius i de dinamització comunitària; i portar a terme activitats i estratègies per a la creació i fidelització de públics.