Jardins de Santa Clotilde.

L’Ajuntament de Lloret de Mar crea el carnet MOLL (Museu Obert de Lloret), que donarà accés gratuït a les persones residents a tots els equipaments culturals de la població: els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, el Turó Rodó, el Puig de Castellet i el Castell de Sant Joan.

El carnet es podrà aconseguir presencialment a les oficines de Patrimoni Cultural o descarregar a través de l’aplicació mòbil Lloret Smart. Pel que fa a la seva vigència, es renovarà automàticament amb les dades del padró municipal.

“És una satisfacció poder obrir el patrimoni a tots els residents empadronats a Lloret”, va assenyalar dilluns el regidor de Patrimoni Cultural, Xavier Flores, en la presentació. Pel que fa les visites guiades, caldrà continuar fent la reserva al Museu del Mar i el preu serà el mateix. Tot i això, Flores va explicar que “estem començant a treballar en una proposta de visites exclusives per als usuaris d’aquest carnet”.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va remarcar que la iniciativa “potencia la difusió del nostre patrimoni cultural i promou que els mateixos lloretencs i lloretenques siguin ambaixadors dels atractius del nostre municipi”.

El 2019 els equipaments del MOLL van registrar un total de 153.913 visites, xifra que suposa un augment del 5,25% respecte als 146.236 de l’any anterior.