L’Institut Ramon Llull ha obert la convocatòria de dues línies d’ajuts. Per una banda les subvencions per a la mobilitat d’artistes per a actuacions i/o gires fora de Catalunya en l’àmbit de la música, que es duguin a terme entre l’1 de juliol i el 31 de desembre de 2019. La dotació és de 166.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 2 de juliol.

I per l’altra, ha obert les subvencions per a la mobilitat d’artistes per a actuacions i/o gires d’espectacles fora de Catalunya en l’àmbit de les arts escèniques, realitzades entre l’1 de juny i el 31 de desembre de 2019. Aquí la dotació és de 150.000 euros i el termini finalitza el 25 de juny.

Els ajuts són per al desplaçament, allotjament i/o al transport de la càrrega que no hagin estat assumides per un tercer. No són objecte d’aquesta convocatòria els desplaçaments en classe preferent o superior, ni les despeses de catxets, dietes, visats, combustible, peatges, taxis, transports urbans, embalatges, pàrquings, assegurances i altres despeses de caràcter complementari.