L’Institut Català de les Empreses Culturals ha obert la convocatòria de dues línies d’ajudes per al desenvolupament de públics per a la cultura corresponents a 2019.

Per una banda, l’ICEC ha posat en marxa la concessió de subvencions per al suport a l’organització de premis i concursos que contribueixin al desenvolupament de públics. La dotació és de 90.000 euros i el període per presentar sol·licituds finalitza el 30 d’abril.

Aquests ajuts es dirigeixen a aquells premis i concursos que fomentin tot un sector dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual, la música i els videojocs, que contribueixin al desenvolupament de públics per a la cultura.

Per altra banda, l’ICEC ha obert la convocatòria per a les subvencions per a activitats de desenvolupament de públics per a la cultura. La dotació és de 290.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 15 de maig.

Aquesta línia d’ajuts es dirigeix a projectes i activitats professionals que tinguin com a objectiu la creació, la fidelització o l’increment de públics culturals en els àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual i la música. Consten de dues modalitats: activitats adreçades al públic en general i les dirigides a col·lectius de cultura inclusiva amb diversitat funcional o en risc d’exclusió social.