La sala de concerts Rocksound de Barcelona tancarà portes definitivament el proper 4 d’octubre després de 12 anys de funcionament. El motiu és la demolició de l’edifici on es troba, l’únic que queda dempeus en el seu tram del carrer Almogàvers.

Quan Rocksound va obrir, els seus responsables ja sabien que el local estava afectat per plans urbanístics, els quals han trigat més del previst en executar-se per la crisi de 2008. Ara, però, no se’n salva, ja que estan a punt per començar a construir-hi noves edificacions.

La de Rocksound és una pèrdua notòria en el circuit de sales de petit format, que cop escassegen més a Barcelona. Amb la crisi sanitària de la Covid-19 i les mesures implementades per combatre-la, el temor és que no sigui l’última que ha de tancar aquest curs.

“La nostra aposta perquè Barcelona tingués un circuit de rock underground segueix sent ferma i, no sabem com, ni quan, i molt menys de quina manera, però tornarem”, assenyalaven els responsables de Rocksound en el comunicat de tancament.