“La radionovel·la en català tindrà una segona temporada l’estiu vinent”, així ho ha confirmat a Comunicació 21 Sebastià Girard, gerent d’Ampli Productora, el segell que ha coproduït el projecte conjuntament amb El Trabucaire Editions, i que s’emet a Ràdio Arrels. L’anunci l’ha fet Girard una setmana després de l’emissió del primer capítol de la radionovel·la en català Agulleta i fil de vint a Ràdio Arrels.

La radionovel·la en català s’emet per l’emissora de Perpinyà tots els dimarts, però Ràdio Arrels ha posat a disposició dels oients tota la sèrie de capítols al seu web. El director Albert Noguer ha assegurat a Comunicació 21 que “tenim retorns positius dels oients i un bon indicador: el contingut en podcast s’escolta la radionovel·la sencera”.

En aquest sentit, Noguer afegeix que “si fa o no fa, hi ha el mateix nombre de reproduccions o baixades de tots els capítols. Vol dir que l’audiència escolta la sèrie sencera, no només un o dos episodis”.

Agulleta i fil de vint consta de 10 episodis d’una durada de 10 minuts cadascun. Ampli Productora no ha confirmat quina serà la novel·la que protagonitzarà la segona temporada.