Aquesta setmana s’ha estrenat als cinemes La hija de un ladrón, el primer llargmentratge dirigit per Belén Funes. El film mostra les fragilitats de la relació entre una filla, que lluita per aconseguir un futur millor per al seu nadó, i el seu pare, que acaba de sortir de la presó i vol tornar a formar part de la seva vida. Els protagonistes són Eduard i Greta Fernández, pare i filla en la vida real, que per primer cop treballen plegats en una pel·lícula.

A La hija de un ladrón Belén Funes desenvolupa  la història del seu curtmetratge Sara a la fuga (2015), que va guanyar la Biznaga de Plata al Festival de Màlaga i el guardó a la millor direcció.

L’òpera prima de Funes està produït per Oberon Cinematográfica en coproducció amb BTeam Prods, i compta amb la participació de TV3, RTVE i Movistar+.

La hija de un ladrón va guanyar el premi al millor el premi al millor llargmetratge de ficció en la darrera edició del Festival de l’Audiovisual Català Som Cinema, mentre que Greta Fernández ha estat distingida com a millor actriu pel als festivals de Sant Sebastià i de Tessalònica.