La Fundació Catalunya La Pedrera i l’espai professional del D’A Film Festival Barcelona han creat un programa per impulsar el nou talent cinematogràfic, a més de vetllar per la seva visibilitat i internacionalització. L’objectiu de La Pedrera D’A Film Lab és facilitar la conclusió de llargmetratges en fase de postproducció i afavorir la seva circulació.

El programa seleccionarà sis pel·lícules inacabades, a les quals oferirà formació i assessorament intensiu per part de professionals en una estada de dos dies al Món de Sant Benet. A més, un jurat atorgarà un premi de 10.000 euros a la millor pel·lícula de les sis participants, que es donarà a conèixer durant la clausura del proper festival D’A Film, el 9 de maig de 2020.

Al programa s’hi poden presentar films de ficció i documentals en fase de postproducció. Això sí, ha de ser el primer o el segon llargmetratge del director o directora. El termini per inscriure-s’hi finalitza el 30 de gener.

La selecció dels projectes participants la realitzarà un comitè d’experts format per membres del D’A Film Festival Barcelona, la Fundació Catalunya La Pedrera i professionals del sector cultural i cinematogràfic. La decisió es comunicarà la primera quinzena de març.