El projecte La Gala més IN, de la Fundació Grupo SIFU, guanyador de la 1a edició del Premi Impulsa Cultura.

La Fundació Catalunya Cultura ha obert la convocatòria de la segona edició del Programa Impulsa Cultura (PIC) de formació i acompanyament. El termini per presentar sol·licituds finalitza el 6 de març.

El PIC consta d’una fase de formació, una d’acompanyament i una presentació pública. A més, els deu projectes finalistes opten al Premi Impulsa Cultura.

L’objectiu del Programa és treballar amb els participants aquells aspectes clau que els ajudin a impulsar el seu projecte, desenvolupant de manera integral la seva estratègia per esdevenir més sostenibles. A més, es vol proporcionar eines als projectes perquè puguin atraure l’interès de les empreses, facilitant-los així l’accés al finançament privat.

La primera fase del PIC és un pla de formació col·lectiu per a 30 projectes seleccionats per un comitè. Consta de deu sessions formatives online i dues presencials que tindran lloc de maig a juliol.

Dels 30 participants, el comitè triarà els deu projectes que passaran a la segona fase, un pla d’acompanyament i assessorament personalitzat presencial que es durà a terme de setembre a octubre.

Els projectes finalistes presentaran les seves propostes en la cinquena edició d’Impulsa (prevista per al 22 d’octubre), un esdeveniment per donar a conèixer entre l’empresariat projectes culturals en creixement que necessiten finançament.

A més, aquests deu projectes finalistes optaran al Premi Impulsa Cultura 2020, dotat amb 10.000 euros.