L’Associació d’Idees Ema, gestora de la fàbrica de creació La Escocesa de Barcelona, ha obert un procés de selecció per renovar la direcció. S’ofereix un contracte de tres anys a temps complet amb una remuneració de 36.000 euros anuals bruts. El termini per presentar candidatures finalitza el 15 d’abril.

La persona elegida substituirà Enric Puig Punyet, en el càrrec des de 2017, i que recentment ha estat designat nou director de l’Arts Santa Mònica.

El concurs es dirigeix tant a persones físiques com a agrupacions de persones físiques amb un perfil vinculat a les pràctiques artístiques contemporànies. Es valorarà especialment: el coneixements amplis del context artístic local i de la pràctica contemporània; l’experiència en la coordinació d’equips de treball i en pràctiques de gestió comunitària, i la gestió d’activitats i projectes culturals.

En una primera fase de selecció, les candidatures han de presentar el currículum vitae i una carta de motivació. En una segona fase se sol·licitarà la presentació d’un programa d’estratègia i actuació.