La Diputació de Barcelona ha posat en marxa una línia de subvencions destinades a impulsar la recuperació de les programacions artístiques estables, durant el darrer quadrimestre de 2020, dels equipaments adherits al protocol del Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics Municipals de la institució. La dotació és de 400.000 euros i el termini per presentar sol·licituds finalitza el 23 de setembre.

Atesa les regulacions i mesures per la crisi sanitària, i com a mesura excepcional, es considera la possibilitat de finançar activitats reprogramades i altres planificades entre l’1 de setembre i el 31 de desembre, o activitats inicialment previstes en aquest període que no s’hagin pogut realitzar però que hagin comportat despeses.

Les subvencions s’adrecen a ajuntaments,  entitats municipals descentralitzades, organismes autònoms locals, entitats públiques empresarials i societats mercantils participades pels ens locals, així com ens instrumentals en els quals l’ens local hagi diferit la gestió dels espais escènics municipals.

Aquests ajuts formen part del paquet de mesures extraordinàries de suport al sector cultural per a la represa de les activitats postconfinament impulsades per la Diputació.