Vicent Usó, guanyador del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.

No sabràs el teu nom, de l’escriptor Vicent Usó, ha estat l’obra guanyadora de la 31a edició del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, dotat amb 16.000 euros. Per la seva part, Ars Libri, de Juli Capilla, s’ha endut el 21è Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta (8.000 euros), i Camelot o la poesia social, de Joan Deusa, s’ha imposat en el 14è Premi de Poesia Ibn Jafadja (5.000 euros).

La 31a edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira es va celebrar divendres a la nit en el transcurs del tradicional sopar literari, al qual van assistir prop de 700 persones. Durant la vetllada també es va fer públic el 25è Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General (dotat amb 12.000 euros) atorgat a Exploracions pel planeta del menjar, de Pere Puigdomènech.

En la cerimònia també es van lliurar els quatre guardons fets públics prèviament: el 24è Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (dotat amb 16.000 euros) per a Coppelius, de Rosa Maria Colom; el 24è Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre (3.000 euros) per a El campament d’Aniràs i no Tornaràs, de Francesc Gisbert; el 14è Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca (6.000 euros) per a Perquè t’estime, que si no…, de Carles Alberola, i el 4t Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat (6.000 euros) per a Monstre verd, de Canizales.