Odisseys ha estat el nou viatge del festival Revela’T, el punt de trobada internacional per als amants de la fotografia analògica. La temàtica d’aquesta sisena edició va fer referència al poema d’Homer, prenent com a referència la paraula odissea, que ha adquirit el significat d'”un viatge ple d’aventures”.

Més enllà del destí final, els organitzadors del Festival han volgut destacar el concepte de viure el viatge pel món de la fotografia sense complexos.

La programació d’enguany va començar l’11 de maig i es va allargar fins al 27 del mateix mes, coincidint amb el cap de setmana principal. En aquest sentit, es va celebrar una fira comercial, el mercat de venda directa d’obra, xerrades, demostracions i altres activitats.

Festival de referència

El Revela’T enguany ha estat distingit com un festival de referència, un reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona per la seva rellevància nacional.

Envaint Barcelona

A més, el Festival de Fotografia Analògica va ampliar el seu àmbit d’actuació, a banda de Vilassar de Dalt, apostant per Barcelona. Per aquest motiu la ruta Off del Revela’T aquest any va comptar amb més galeries que mai. De fet, hi va haver la participació de 13 galeries i espais culturals, amb una vintena d’exposicions.