El projecte anual per impulsar la creació d’articles relacionats amb la llengua catalana a les diverses versions idiomàtiques de la Viquipèdia per primera vegada arriba als set territoris de parla catalana: l’Alguer, Andorra, Catalunya, Catalunya del Nord, la Franja de Ponent, les Illes Balears i el País Valencià.

No és l’única novetat de l’esdeveniment, que fins ara es coneixia com la Nit de la Llengua al Món Digital i era eminentment presencial. A causa de la Covid-19, el projecte s’ha reformulat per celebrar-se del 6 al 13 de novembre rebatejat com a ViquiLlengua7x7.

La setena Viquimarató de la Llengua Catalana, impulsada per Amical Wikimedia, pretén millorar, ampliar o crear els articles sobre una cinquantena de lingüistes. Entre els articles proposats per millorar hi ha els d’Antoni Maria Badia i Margarit o Joan Coromines i Vigneaux; per traduir figuren els de Josep Ruaix i Vinyet o Maria Carme Junyent i Figueras, i per crear la llista inclou Joan Julià-Muné o Bàrbara Sagrera Antich.

En el projecte enguany col·laboren els governs andorrà, balear i valencià, a més de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà, la delegació del Govern a Itàlia a l’Alguer, la Universitat de Saragossa, i també l’Institut Ramon Llull, que s’hi suma a través de la Xarxa Llull.