El 28 de novembre el Museu d’Art Contemporani de Barcelona farà 25 anys. Per celebrar l’aniversari, el MACBA ha programa dues jornades de portes obertes el cap de setmana amb visita gratuïta a les exposicions que emmarquen l’efemèride. En el context actual marcat per la pandèmia de la Covid-19, el programa de la celebració ha estat modificat per facilitar una visita segura i espaiada.

“25 anys després de la seva inauguració, amb la intensitat del primer dia, convidem la ciutadania a celebrar aquest aniversari amb una sèrie de propostes que ens permetin, malgrat les circumstàncies, continuar mirant el món des de l’art i construint somnis col·lectius”, assenyalen des del MACBA.

Així doncs, l’equipament ofereix un itinerari cronològic a través de moltes de les obres més icòniques de la seva col·lecció, i capítols “ineludibles” de l’art recent, com l’exposició Acció sobre la performance als anys 90, o les mostres dedicades a Fina Miralles i Tony Cokes. A més, les propostes digitals animen els usuaris a descobrir i conèixer amb més profunditat el MACBA: tant la seva història i la seva col·lecció, com les persones que n’integren l’equip professional.