La quarta edició del VinyaSons, que se celebra de l’1 de juliol al 5 d’agost, presenta diverses novetats. El festival de música de petit format en cellers, que va néixer centrat al Penedès i l’any passat ja va provar una incursió al Bages, ara suma les denominacions d’origen del Priorat i l’Empordà. En total s’han programat 13 actuacions de set artistes en 13 cellers i caves de les quatre DO esmentades. A banda, enguany la gastronomia agafa més protagonisme i s’ofereix un tast associat al celler i a l’espectacle musical.

“S’incrementa l’abast territorial i per tant hi haurà més varietat dels cellers participants; es dóna més importància a l’experiència gastronòmica; s’augmenta la varietat d’estils i gèneres dels espectacles musicals, i hi ha més concentració de les dates del festival en juliol i agost”, destacava a principis de juny el director artístic del VinyaSons, Màrius McGuinness, sobre les novetats de la quarta edició.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram