La direcció de Músiques Sensibles ha decidit posar fi al festival després de set edicions programant concerts a Barcelona. La crisi sanitària ha estat l’estocada definitiva. “Tot i que la decisió ja era present mesos enrere, el context actual que malauradament vivim ha estat l’element decisiu”, assenyala la directora de Músiques Sensibles i responsable de l’empresa TEM Productions, Cristina Torres.

“Em sento molt feliç i satisfeta per la feina realitzada al llarg d’aquests anys. Ha estat un somni fet realitat, un projecte fet amb l’artesania de les coses petites i sinceres”, assenyala en un comunicat. “Ha arribat el moment de dir adeu i deixar l’espai necessari per ocupar-ne d’altres en aquesta tasca, eterna i meravellosa que és treballar per construir un món millor”, rebla.

El festival va néixer la tardor de 2013 amb l’objectiu de vincular la música amb el compromís i la responsabilitat social, apostant pel talent emergent i la cultura transformadora amb un festival motivat per la sensibilitat i la proximitat.

En les set edicions, Músiques Sensibles ha programat  70 concerts amb més de 27.000 espectadors, donant suport a més 30 projectes socials.