El programa de Cinema Infantil en Català – CINC impulsat per la Direcció General de Política Lingüística reprèn l’activitat amb més de 80 projeccions a 15 poblacions de Catalunya: Arenys de Munt, Badalona, Blanes, el Vendrell, Girona, Granollers, Lleida, Olot, Platja d’Aro, Premià de Mar, Roquetes, Sant Celoni, Tarragona, Valls i Vila-seca. La previsió és que les properes setmanes s’hi incorporin més localitats.

Després del període de tancament de cinemes i sales de projecció per la pandèmia de la Covid-19, ha tornat la programació de cinema en català específica per al públic infantil, amb projeccions els caps de setmana, a un preu reduït, i en equipaments d’arreu del país.

Les sessions de CINC van començar el passat cap de setmana, i els films que es projecten, són: Espies disfressats; Frozen II; Onward; Operació Panda; Playmobil: La pel·lícula; Pokémon: Detectiu Pikachu; Sabates Vermelles i els set trols; Spy Cat, i Toy Story 4, entre d’altres.

L’any 2019, les pel·lícules projectades en el marc del CINC van tenir 22.922 espectadors. Tots els títols del cicle s’han doblat al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.