El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona ha nomenat Elisabet Goula com a nova cap de debats, i Susana Arias com a cap de mediació. Ambdues s’afegeixen a la recent elecció de Jordi Costa com a nou cap d’exposicions del CCCB.

Tots tres han estat els guanyadors dels concursos públics convocats per cobrir aquestes places, i als quals es van presentar una trentena de candidatures en cada cas.

Amb aquests nomenaments es completa l’equip de direcció del CCCB, liderat per Judit Carrera des de setembre de 2018.

En el concurs per al càrrec de cap de debats, el jurat ha destacat la “solidesa” del projecte presentat per Elisabet Goula, que “reforça i renova la línia de programes vinculats al món de la paraula”. Goula ha estat coordinadora del programa de debats del CCCB des de l’any 2002 i ha assumit diferents responsabilitats, des de la conceptualització i organització de múltiples projectes a nivell local i internacional fins la coordinació de la digitalització del fons del CCCB.

Pel que fa a Susana Arias, el jurat ha valorat “la seva creativitat i la capacitat per imaginar un nou projecte educatiu i de mediació per al CCCB, amb l’objectiu d’obrir-lo a nous públics i col·lectius”. Arias ha estat responsable de programació i gestió de l’Institut d’Humanitats de Barcelona durant els darrers cinc anys, i des del 2010 ha estat vinculada al CCCB en el comissariat i coordinació de nombrosos projectes i en la concepció i gestió de programes de col·laboració amb diverses institucions locals i internacionals.