Chantal Poch (foto: Associació d’Escriptors en Llengua Catalana ).

El poemari L’ala fosca de Chantal Poch, ha estat l’obra guanyadora de la segona edició del Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra, dotat amb 2.000 euros i la publicació. El jurat, que ha pres la decisió per unanimitat, destaca que L’ala fosca és un llibre amb un ritme propi i “amb poemes ben destil·lats que s’erigeixen en un conjunt contundent amb ressonàncies particulars de la poesia europea”.

El Certamen Art Jove de poesia Salvador Iborra ret homenatge al jove poeta valencià assassinat el 2011, ha estat convocat per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana juntament amb l’Agència Catalana de la Joventut i l’Institut Balear de la Joventut. El guardó es va lliurar diumenge a la Capelleta de Ses Escolàpies de Sóller.

A banda de la dotació econòmica i la publicació del poemari guanyador, el premi es distingeix per ser una eina de professionalització. Així, els 14 finalistes han fet una estada de tres dies plegats en un alberg de Coma-ruga durant la qual han realitzat de tallers de recitació i fanzín, concerts i xerrades amb escriptors i professionals del sector cultural.