El festival BAM Cultura Viva ha obert la convocatòria per participar en la tercera edició, que se celebrarà a la Fabra i Coats de Barcelona el 21 de setembre (un dia menys que els dos primers anys), en el marc de les Festes de la Mercè de Barcelona. El termini per presentar propostes finalitza el 26 d’abril.

La iniciativa busca visibilitzar projectes musicals i iniciatives culturals que es repensen des d’una perspectiva comunitària i cooperativa potenciant noves maneres de relacionar-se i interactuar amb el públic.

Així doncs, la convocatòria es dirigeix a artistes musicals i també a projectes d’altres disciplines (dansa, circ, teatre, instal·lacions) amb propostes connectades a la música.

Les actuacions seran remunerades amb 350 euros per a cada projecte escollit, més 150 euros per a cadascuna de les persones integrants, amb un màxim de 1.550 euros per projecte. També es contempla cobrir altres despeses en funció de les propostes.

El BAM Cultura Viva treballa des de la coproducció público-comunitària amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona. I ho fa teixint complicitats amb projectes d’economia social, promovent processos artístics que enforteixin col·lectivament, i posant en valor les diversitats (d’origen, generacional, gènere), la cultura lliure i la remescla.