Per cinquè any consecutiu, Catalunya comptarà amb una nodrida representació a la Fira Internacional del Llibre de Guadalajara, a Mèxic. En la seva 33a edició (del 30 de novembre al 8 de desembre), el prestigiós certamen comptarà amb la presència 33 empreses editores catalanes.

Catalunya disposarà d’un estand institucional organitzat per l’Institut Català de les Empreses Culturals a través de la marca internacional Catalan Arts, que ofereix als professionals i les empreses del sector del llibre com a espai de negoci on desenvolupar les seves activitats.

Les editorials catalanes que participen a la Fira de Guadalajara, són: A buen paso, Acali, Blume Editorial, booq Publishing, Centro de Pastoral Litúrgica, Cinco Tintas, Coco Books, Difusiones Editoriales Helio, Edebé, Edigol Ediciones, Editorial Casals, Editorial Flamboyant, Editorial Juventud, Editorial Milenio, GalaBooks Ediciones, Hoaki Books, Iberlibro-Editors, Inde Editorial, Librería de Libros, Libros de Cabecera, Manolito Books, Marcombo, Ned Ediciones, Pagès Editors, Pol·len Ediciones, Plutón Ediciones, Profit Editorial-Amat Editorial, Redbook Ediciones, Roisib Ediciones, Sentir, Superminiforts-Eva Prenafeta, Virus Editorial i Zahorí Books.

A més, també hi són presents l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, el Gremi d’Editors de Catalunya i l’Institut Ramon Llull.

En l’anterior edició, la Fira de Guadalajara va tenir amb 819.000 visitants i una representació internacional de 47 països amb prop de 2.280 editorials, 19.740 professionals del llibre, 328 agents i 150 empreses que van participar al Saló de Drets.