En la temporada teatral 2023-2024, el Grup Focus va aplegar 471.000 espectadors i va recaptar 10,3 milions d’euros, la qual cosa suposa uns ratis d’increment de l’11% respecte a les xifres l’anterior temporada, fins ara les més altes.

“Per a nosaltres ha sigut una temporada fantàstica, ben prenyada d’èxits artístics que han donat peu a unes xifres aclaparadores, esdevenint el rècord de la nostra història; dèiem el mateix l’any passat, i tant de bo el fet es faci crònic en les temporades següents”, ha celebrat Daniel Martínez de Obregón, president de Focus, en la presentació de la temporada 2024-2025.

El curs 2023-2024, les sales de Focus (Teatre Romea, La Villarroel, Teatre Condal i Teatre Goya) van oferir 1.457 funcions de 74 espectacles, amb una mitjana de 364 funcions per equipament. A més, es van realitzar 336 actuacions en gira i es van programar tres espectacles en temporada a Madrid.

El “retorn positiu” no es limita als escenaris i també es produeix en la resta d’àmbits en què opera Focus, inclosos els projectes audiovisuals i els esdeveniments. “Els bons resultats han acompanyat a la resta de divisions del grup”, ha subratllat Martínez.

Per seguir l’estela de les dues darreres temporades, en la nova Focus invertirà 14 milions d’euros en 14 noves produccions pròpies i nou coproduccions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram