Rubèn Pujol, Joan Rial i Jordi Casadesús [foto: MMVV].

L’equip encapçalat per Joan Rial s’ha adjudicat la direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic per a les edicions de 2025 i 2026 (prorrogable dos anys més). Al concurs convocat a l’abril s’havien presentat dues candidatures.

L’Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic ha designat Jordi Rial per liderar un projecte de direcció artística presentat amb Jordi Casadesús i Rubèn Pujol a través de l’empresa Coromina Serrat Estévez.

Actualment, la direcció artística l’exerceix el músic i gestor cultural Marc Lloret, qui va assumir la responsabilitat fa 14 anys, i que fa tàndem amb Oriol Roca. Així doncs, la propera edició del MMVV, la 36a, que se celebrarà del 18 al 21 de setembre, serà la seva darrera al capdavant del certamen.

El nou equip

Joan Rial és coordinador general del Vida Festival i ha ocupat càrrecs de producció i comunicació de diversos projectes musicals. També va ser membre fundador del grup Est Oest.

Per la seva part, Jordi Casadesús és músic i productor d’artistes, i ha estat director de la programació musical de la Jazz Cava de Vic, el Foramuralla i el Festival de Jazz de Vic, entre altres projectes.

Finalment, Rubèn Pujol és fundador i director del Festival Cantilafont i de l’empresa Bonvehí Arts & Events. Amb anterioritat havia estat vinculat a l’equip de producció i gestió del MMVV (entre 2014 i 2023).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram