Les Punxes Distribuidora, propietària del 55% de l’accionariat d’Entredos Logistics, ha adquirit el 45% restant fins ara en mans d’Àgora Solucions Logístiques, del Grup Enciclopèdia Catalana. D’aquesta manera, les Punxes queda com a propietària única i es posa fi a una aliança que fa gairebé dos anys va provocar una greu crisi en la distribució de llibres, la qual encara s’arrossega.

“Amb aquesta compra, les Punxes Distribuidora vol consolidar el seu objectiu inicial de millora contínua de la seva logística, organització i servei, i adaptant-se a les necessitats de les editorials i els clients i posant-los al centre de l’activitat”, assenyala en un comunicat.

Fa uns mesos, Enciclopèdia Catalana ja va anunciar que sortiria d’Entredos i que negociava la venda de les seves accions amb les Punxes.

Els problemes en la posada en marxa d’Entredos van agreujar la situació econòmica d’Enciclopèdia, que va vendre els seus segells editorials a la cooperativa Abacus i l’empresari Jaume Roures, va vendre la seva seu al Grup Bon Preu, i va presentar un expedient de regulació d’ocupació.

La crisi en la distribució de llibres: un cas als tribunals que encara arrossega 300.000 exemplars bloquejats
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram