El Consell del Plenari Municipal de Barcelona ha aprovat aquest divendres per unanimitat distingir l’Editorial Planet i el cineasta Juan Antonio Bayona.

En concret, Editorial Planeta ha estat guardonada amb la Medalla d’Or de la Ciutat de Barcelona amb motiu del seu 75è aniversari i per “posar en valor el seu compromís” amb la capital catalana.

Per la seva part, Juan Antonio Bayona rep la Medalla al Mèrit Cultural en reconeixement “al talent d’un dels grans realitzadors espanyols del segle XXI, un dels creadors que estrenyen els llaços de Barcelona amb l’elit del cinema internacional, a la vegada que aconsegueixen atraure els espectadors a les sales d’exhibició, mantenint viu l’amor del públic per les pel·lícules en la gran pantalla”.

Finalment, el Plenari Municipal ha decidit atorgar el títol Honorífic Amic de Barcelona al director d’orquestra Gustavo Dudamel, per “la seva defensa dels valors de la igualtat i la lluita contra la pobresa, l’excel·lència musical i el seu vincle amb la ciutat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram