Foto: Gunnar Knechtel

La Diputació de Barcelona ha obert la convocatòria del concurs públic per proveir la direcció general del Consorci del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. S’ofereix un contracte de quatre anys (prorrogable dos més) amb una retribució bruta anual de 116.312,57 euros (32.968,61 de retribucions bàsiques i 83.343,96 de complementàries). El termini per presentar candidatures finalitza el 17 de juny.

Les persones aspirants han de ser funcionàries de carrera o personal laboral fix, o bé professionals del sector amb almenys cinc anys d’experiència en funcions directives relacionades amb l’activitat del CCCB, a més tenir titulació universitària de grau o equivalent.

Las candidatures hauran de presentar una memòria amb una anàlisi sobre la situació actual del CCCB i les línies estratègiques de futur, la qual caldrà defensar davant del comitè d’experts.

Actualment la directora general del CCCB és Judit Carrera, qui finalitza el seu mandat de quatre anys més dos de pròrroga, i que es pot tornar a presentar. Aquest és el segon cop que es convoca un concurs per elegir la direcció del CCCB; el primer va ser el 2018, guanyat per Carrera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram