Foto: Música Global

Jim Gómez –la guanyadora de la segona edició del programa Eufòria, de TV3– va estrenar-se en solitari en un concert, dissabte passat, a la Nau B1 de Granollers davant de 300 persones. Era la primera vegada que la cantant vallesana pujava als escenaris després d’Eufòria, i presentant en primícia la majoria de temes del seu primer EP, que sortirà al carrer abans de l’estiu.

“Presentar el meu EP a Granollers ha estat una fantasia completa, havia de ser a casa, amb la meva gent”, va assegurar Jim a Cultura 21. La Nau B1 va ser testimoni del segell que vol impregnar l’artista vallesana en la seva carrera en solitari després del seu pas per Eufòria. “Vull mostrar la Jim més rockera. Així serà el meu disc, és l’ADN que porto dins”, assegura.

Del seu primer EP només s’ha fet públic Vine (Música Global), el seu primer single de pop electrònic que ha tingut molt bona acollida. “Vine és el tema menys rocker del meu àlbum, el més diferent de tots”, subratlla. En el concert, Jim va estrenar la resta de cançons que s’inclouran en aquest EP.

La cantant de Granollers es presenta en solitari on avança en primícia els cinc temes del seu nou EP, previst per abans de l’estiu

“És un directe amb diferents estils, però predominen el rock i l’electrònica, agradarà molt”, avança l’artista. Jim va interpretar el seu repertori més rocker: Highway to Hell d’AC/DC, Should I stay or should I go de The Clash o Tatoo de Loren, i algunes altres versions que va interpretar l’artista durant la seva participació a Eufòria. Ho fa acompanyada per Héctor Miguel a la guitarra (excompany a Eufòria 2), Núria Conangla al baix, i Laia Fortià a la bateria.

Foto: Música Global

Completament desinhibida, més madura i posant sobre l’escenari totes les seves virtuts, Jim va tenir, fins i tot, temps d’emocionar-se. “Això no estava previst”, va dir. En la seva estrena musical, Jim va estar acompanyada pels seus companys d’Eufòria: Carla Miralda, Sofia Coll, Tomás, Carlos i Ethan Barea, a més de Joan Liaño, d’Eufòria 1.

En aquest primer concert, el públic, majoritàriament, era molt familiar. “No em molesta que hi hagi nens i nenes, al final, són els seguidors d’Eufòria i és on he tingut la sort de donar-me a conèixer com a artista. També hi ha pares que els agrada el rock!”, admet.

“Segueixo Eufòria 3: el meu preferit era en Fredrik!”

Jim és una seguidora més d’Eufòria. Ja ho va ser de la primera edició, ja que hi participava Joan Liaño, amic personal de Granollers. Tot i el seu pas pel programa de TV3, Jim continua fidel al concurs. “Segueixo Eufòria 3!”, explica. “Favorit? El meu candidat era en Fredrik, però va ser expulsat en l’última gala”, lamenta.

En relació a la resta de concursants, la cantant de Granollers considera que “d’Eufòria 3 m’agraden molt els nois, especialment en Julien”, reconeix. Jim veu ara Eufòria des de la distància. Molt diferent de quan va ser-ne protagonista. Vist en perspectiva, la cantant reconeix que “la primera temporada d’Eufòria va ser el boom, és la primera i la que ens va marcar a tots. però la segona temporada d’Eufòria va haver-hi molt nivell”.

“Després del concert al Palau Sant Jordi vaig patir un sotrac emocional”, se sincera

Guanyar la segona edició d’Eufòria va tenir com a premi publicar un disc sota el segell de Música Global. “Després del concert al Palau Sant Jordi vaig patir un sotrac emocional, vaig haver de tocar de peus a terra. El procés posterior a Eufòria ha estat complex, però m’ha servit per trobar-me a mi mateixa”, reconeix.

Foto: Música Global

En aquests darrers mesos de cocció del seu primer disc, Jim confessa que “l’experiència de treballar amb una discogràfica ha estat molt positiva. Era nou per a mi, em feia por tenint en compte que hi ha molta gent que s’oposa a treballar amb discogràfiques, estan mal vistes. I és tot el contrari, és una família”.

Jim publicarà un segon single abans d’acabar el mes d’abril i l’EP abans de l’estiu. El proper concert serà el pròxim 20 d’abril a l’Strenes de Girona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram