El Cinema Jove – Festival Internacional de Cinema de València ha incorporat en la seva 38a edició Òrbites, una nova secció a concurs dedicada als nous llenguatges i narratives experimentals. Per al primer any s’han seleccionat quatre pel·lícules de producció valenciana, tot i que la intenció és ampliar el focus al panorama internacional a partir de la propera edició.

Els quatre films, són: Soc filla de ma mare, dirigida per Laura García Pérez; Bull Run, d’Ana Ramón Rubio; Soc vertical, però m’agradaria ser horitzontal, de María Antón Gabot, i València, t’estime, de Carlos Giménez. Es projectaran entre el 24 i el 27 de juny al Teatre Rialto, i la producció guanyadora s’endurà com a premi 2.500 euros.

“No es podia deixar passar l’oportunitat de dedicar una secció a les propostes més arriscades; les produccions audiovisuals que, ja siga per la temàtica o per l’aproximació estètica que tenen, s’allunyen de les narratives convencionals”, apunta el director de Cinema Jove, Carlos Madrid. “Són uns tipus de cinema que tenen una intenció artística específica i a vegades un públic molt concret, així que mereixien el seu propi espai dins de la programació”, rebla.

La 38a edició del festival Cinema Jove tindrà lloc del 22 de juny a l’1 de juliol.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram