El Mago Pop ha fet pública aquest dilluns la compra d’un teatre als Estats Units, el gran Branson Magic Theatre de Missouri, amb 2.800 localitats. Antonio Díaz, que ja és propietari del Teatre Victòria de Barcelona, ha explicat que l’operació “té tot el sentit” pels seus plans a llarg termini en aquell país, amb el teatre com a “base d’operacions”. A l’abril del 2024 hi representarà per primera vegada el seu èxit Nada es imposible. Abans, l’artista debutarà a Broadway el proper mes d’agost, a l’Ethel Barrymore Theatre.

El Mago Pop ha explicat la decisió de comprar el teatre per “il·lusió” professional, i perquè en aquest moment de la seva trajectòria s’ho ha pogut “plantejar”. L’artista no ha volgut parlar del cost i la inversió que li ha suposat el nou teatre, considerat el més gran de Missouri, però ha dit que l’operació “té tot el sentit” des del punt de vista d’una estratègia de llarg recorregut als Estats Units.

El nou Branson Magic Theater es troba ubicat en un lloc “estratègic” que permet aplegar grans públics, situat al llarg del County 76 Boulevard, un dels principals destins turístics familiars que reuneix més de 10 milions de visitants a l’any. S’hi poden veure més de 100 espectacles al mateix temps en els més de 50 teatres que té la ciutat, superant en nombre de butaques a Broadway. En aquesta nova seu, El Mago Pop tindrà de veïns personalitats com Dolly Parton, propietària de Dolly Parton’s Stampede.

Hi reproduirà un show “semblant” al que s’ha vist fins ara a Barcelona, segons ha explicat. Nada es imposible s’hi estrenarà per primera vegada el maig del 2024. Prèviament, i després d’acabar el 23 d’abril la temporada al Victòria, Antonio Díaz farà una estada al seu nou teatre per preparar el desembarcament a Broadway el mes d’agost. El mag ha apuntat que el teatre es troba en molt bones condicions, però que li afegiran elements per personalitzar-lo.

L’il·lusionista més jove en trepitjar un teatre de Broadway

Abans de l’estrena del Branson Magic Theater, l’artista es convertirà aquest estiu en l’il·lusionista més jove en trepitjar un teatre de Broadway. Se’l podrà veure a partir del 17 d’agost del 2023 al Ethel Barrymore Teather de Nova York, una sala històrica amb un aforament de més de 1.000 localitats.

Aquest emblemàtic teatre ha acollit estrelles com Katharine Hepburn, Magie Smith, Anthony Perkins o Marlon Brando, i en els darrers anys s’hi han vist grans espectacles que posteriorment han estat premiats. És l’únic teatre supervivent dels que va construir la família Shubert, propietaris de 17 teatres a Broadway i sis a l’Off Broadway.

Segons ha explicat aquest dilluns (“el dia més important de la meva carrera professional”), la temporada inicial a Broadway serà “curta”, de cinc setmanes, però ja ha confirmat que el seu projecte a la meca del teatre nord-americà passa els propers anys per ser-hi “un o dos mesos l’any”, en paral·lel a la gestió del Magic Theater de Branson i altres projectes televisius.

En aquest sentit, tot i el salt a Amèrica, Antonio Díaz no només mantindrà el Victòria com a seu habitual si no que ja hi tornarà a l’octubre de 2023, de nou amb ‘Nada es imposible’. També passarà per Madrid l’octubre de 2024. Totes les entrades ja estan a la venda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram