El 4 d’octubre obrirà al centre de Girona la llibreria Les Voltes Educa, que vol fomentar l’ús del català entre infants i jovent, però també dirigida al món educatiu. Impulsada per la Fundació Llibreria Les Voltes, l’establiment forma part d’un projecte socioeducatiu més ampli, que ja inclou la gestió de sengles escoles bressol a Palamós i Monells.

Situada al carrer Mercaders 5 de Girona, la nova llibreria comptarà amb una oferta de llibres en català per a tot el cicle lector dels infants i els adolescents –amb un apartat de manga com a sector emergent–, i propostes per a les famílies, els educadors, i també per als futurs mestres i professors que estiguin estudiant a la universitat.

A més, Les Voltes Educa completarà el projecte amb cursos, tallers i formació continuada, amb l’aspiració de convertir-se en un espai de referència per a la comunitat educativa, creant un banc de recursos per a la divulgació en la matèria.

L’origen del projecte es troba a la Llibreria Les Voltes, a la plaça del Vi de Girona, que des de 1963 és un referent en la defensa de la llengua. Ara, la Fundació que la gestiona amplia les activitats cap al món de l’educació, amb la voluntat de garantir la supervivència del català

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram