El Departament de Cultura ha obert un perfil a la plataforma Spotify que recull els diferents pòdcasts culturals generats i impulsats des dels equipaments i les direccions generals de la Conselleria.

L’obertura del canal coincideix amb l’estrena del pòdcast Sala 113. Històries Arxivades, impulsat per la Direcció General del Patrimoni Cultural amb la producció d’Arkham Studio i la col·laboració de la Xarxa de Comunicació Local. Es tracta d’una sèrie de deu capítols que té per objectiu donar a conèixer la riquesa del patrimoni documental de Catalunya i augmentar la creació de continguts culturals en català. A més d’Spotify també està disponible a iVoox i Apple Podcasts.

Altres pòdcasts disponibles al canal de Cultura a Spotify són Sentir l’Arxiu de l’Arxiu Nacional de Catalunya, estrenat al juny; Una caixa de sorpreses de la Biblioteca de Catalunya; L’última bruixa de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, una proposta de Kabuts amb la col·laboració d’iCat i Catalunya Ràdio, i Arqueopodcast del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

La previsió és que al llarg dels propers mesos s’estrenin a la plataforma nous pòdcasts, entre els quals de la Filmoteca de Catalunya i el Museu d’Història de Catalunya.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram