La candidatura encapçalada per Joaquim Uriach Torelló ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions a l’Associació Orfeó Català. Un cop validat que compleix els requisits, s’ha cancel·lat la jornada electoral del 20 de juny i ha quedat automàticament proclamada. La candidatura serà reconeguda durant l’assemblea general de socis que se celebrarà el 21 de juny al Palau de la Música Catalana.

Així doncs, Joaquim Uriach, vocal de la junta sortint, serà el nou president de l’Associació Orfeó Català i també de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Substituirà en la presidència Mariona Carulla, qui ha exercit el càrrec durant 13 anys. Hi va accedir el 2009, quan va esclatar l’escàndol pel desfalc al Palau, i posteriorment va ser reelegida els anys 2010, 2014 i 2018.

La resta de la junta estarà formada per la vicepresidenta primera Eugènia Bieto Caubet; el vicepresident segon Lluís Domènech Girbau; el secretari primer Joan Vallvé Ribera; el tresorer Ignacio Garcia-Nieto Portabella; el secretari segon Jordi Cabré Trias; l’arxiver-bibliotecari Jaume Martí Llobet, i els vocals Mar Calvet Francesch, Xavier Garcia-Moll Marimón, Mar Giné Guix, Joan Planes Vila, Emili Ros Fàbregas, Mireia Tomàs Carulla i Gloria Vicens Hernández.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram