El festival Primavera Sound ha anunciat una nova destinació per al 2022 a Buenos Aires en coproducció amb DF Entertainment. L’edició de la capital argentina del certamen s’ha fet pública un parell de dies després de d’anunciar-ne una altra a Santiago de Xile.

El Primavera Sound de Buenos Aires se celebrarà del 7 al 13 de novembre (coincidint en dates amb Santiago), i el model de festival urbà exportat serà el mateix: concerts en diversos espais de la ciutat durant la setmana, i concentració de la programació central el cap de setmana al parc dels Niños.

D’aquesta manera, el Primavera Sound continua expandint-se fora de Barcelona. La primera ciutat que va acollir el festival va ser Porto el 2012, que celebrarà la novena edició del 9 a l’11 de juny. Posteriorment s’hi va afegir Los Angeles, que havia programat la primera edició per al setembre de l’any passat, però que per la pandèmia finalment tindrà lloc del 12 al 18 de setembre de 2022. I ara s’hi han sumat Santiago de Xile i Buenos Aires. I no seran les últimes.

“Un Primavera Sound a Buenos Aires, a Argentina en general, té tot el sentit del món. Ens entenem musicalment a l’instant, perquè la seva història i la nostra sempre han anat de la mà. Històricament, Buenos Aires ha estat una de les capitals del pop i el rock en castellà, és una ciutat que ha funcionat com a motor per impulsar molts corrents musicals. Interactuar amb una escena on han passat tantes coses importants és una cosa que m’emociona especialment. Venim a integrar-nos a la ciutat, amb tant entusiasme com orgull, per ser una peça fonamental d’aquest motor de cara al futur”, assenyala Gabi Ruiz, codirector del Primavera Sound.

“És per a nosaltres un enorme orgull formar part de la família Primavera Sound. És un esdeveniment únic al món i sentim que la seva arribada a Buenos Aires era una cosa destinada a succeir”, apunta Diego Finkelstein, fundador de DF Entertainment. “Primavera Sound no només reflecteix el que succeeix avui, sinó que convida a conèixer el que succeirà demà. La música argentina, amb una història tan rica i plena de referents indiscutits internacionalment, està travessant avui un moment inèdit. Serà un honor que Primavera Sound Buenos Aires sigui l’escenari on la nostra música es fusioni amb la dels més grans i més diversos exponents del món”, afegeix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram