DeaPlaneta i Planeta Junior, ambdues empreses del grup Planeta DeAgostini, s’han integrat sota la marca DeAPlaneta Entertainment, amb motiu d’una reorganització estratègica per donar resposta a la transformació del sector. L’activitat de DeAPlaneta Entertainment es desenvoluparà al voltant de tres grans àrees: continguts de ficció; continguts per a infants i famílies, i productes interactius.

L’objectiu és consolidar el lideratge en el segment de l’entreteniment, articular de forma més eficient el model de negoci, i tenir més agilitat per donar resposta a les noves necessitats d’un mercat global i omnicanal, assenyala en un comunicat DeAPlaneta Entertainment.

“La indústria de l’entreteniment és un sector en creixement i en canvi permanent. DeAPlaneta Entertainment està preparada per competir als mercats internacionals amb una concepció global”, afirma Ignacio Segura, director general de DeAPlaneta Entertainment.

“Actualment, és necessari tendir a un nou model de negoci que passa per la diversificació, per trobar noves maneres de satisfer les necessitats dels usuaris, ocupar posicions sòlides en més punts de la cadena de valor, i tenir una mida rellevant. Amb aquesta integració ens convertirem en un player més competitiu”, afegeix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram