Les companyies T de Teatre i La Brutal s’han unit a 3xtr3s –formada per Dagoll Dagom, Tricicle i Anexa– en la gestió del Teatre Poliorama de Barcelona. La incorporació dues noves sòcies coincideix amb el 25è aniversari des de que 3xtr3s està al capdavant de l’equipament.

El desencadenant de l’aliança va ser la bona entesa a l’obra T’estimo si he begut, coproduïda per La Brutal, T de Teatre i Dagoll Dagom.

“Estem il·lusionats i contents, també impressionats”, ha manifestat David Selvas, de La Brutal, informa l’ACN. L’actor i director ha recordat com fa anys “somiaven” amb ser programats algun dia al Poliorama, cosa que va succeir ja fa unes temporades amb La importància de ser Frank.

Amb tot, l’entrada a 3xtr3s implica quelcom més que tenir la porta oberta a programar espectacles propis. En aquest sentit, Paco Mir (Tricicle) ha subratllat que en 25 anys només un 10% de les obres programades ha sigut d’alguna de les companyies gestores, a diferència d’altres teatres-productors de Barcelona.

Anna Rosa Cisquella (Dagoll Dagom) ha celebrat la incorporació de La Brutal i T de Teatre, especialment per “l’aire fresc” que representa l’entrada de dues companyies que, “sense ser jovenalla”, ajudaran a “continuar renovant” el projecte i la gestió amb una nova mirada.

El Teatre Poliorama vol seguir apostant per espectacles “populars”, amb potencial comercial, i alhora amb la qualitat i la “vocació pública”, han assenyalat en la presentació de la propera temporada. Un equilibri “complicat”, tal com ha valorat David Selvas en una lloança a la tasca realitzada per 3xtr3s.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram