El Govern ha aprovat el nomenament d’Adelaida Moya i Taulés com a nova directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural. Agafa el relleu de Maria Àngels Blasco i Rovira, qui va assumir la responsabilitat fa quatre anys.

Moya és regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de 2018. Anteriorment havia treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació locals, i a l’administració havia desenvolupat tasques de direcció i coordinació en els àmbits de les regidories de Comunicació, Participació Ciutadana i Joventut, a més de Cultura.

Adelaida Moya ha estat vinculada a la gestió cultural a través de l’empresa Talia Gestió Cultural, de la qual en va ser cofundadora. Ha treballat en l’organització de festivals, cicles de dinamització per a museus, i sobretot en la coordinació d’espectacles de petit format i de gires teatrals.

En l’àmbit polític ha estat presidenta de la secció local d’ERC a Vilanova i la Geltrú i vicepresidenta de la Regional del Penedès.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram