A Contracorriente Films ha incorporat al seu accionariat el fons Suma Capital, que ha adquirit un 40% de la distribuïdora i productora cinematogràfica. Amb l’operació es busca impulsar un pla de creixement que li permeti situar-se entre les principals empreses independents de distribució de continguts audiovisuals d’Europa.

Així doncs, Suma Capital ajudarà a avaluar i finançar diferents alternatives de desenvolupament, tant orgàniques com a través d’adquisicions, assenyalen en un comunicat.

L’equip directiu d’A Contracorriente Films mantindrà el control de la companyia i seguirà gestionant el dia a dia del negoci. “Aquesta operació suposa un pas important per A Contracorriente, dins del nostre objectiu de seguir apropant al públic, allà on estigui, pel·lícules de qualitat per a majories, cada cop més i millors”, apunta Adolfo Blanco, fundador i conseller delegat de la companyia, també propietària dels Cinemes Verdi.

“Estem encantats de sumar el nostre compromís al projecte liderat per Adolfo i el seu equip, perquè comptin amb tots els recursos necessaris per consolidar la seva posició de lideratge en el sector de la gestió de continguts audiovisuals, que experimenta una creixent demanda”, afirma David Arroyo, soci de Suma Capital.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram